the free woman movement

Upsa! is een Nederlands merk met één gedachte:  the freewomenmovement. Weg met het keurslijf! Grote maat of niet, trek aan wat je wilt en beweeg zoals jij wilt. Zonder rekening te hoeven houden met opwaaiende jurken, rokjes of opkruipende topjes. Voel je goed en lekker, je mag er zijn!

feel free!

feel free

Door het dragen van de comfortabele easy-going underwear van Upsa! kunnen vrouwen zich vrij  bewegen en zich nog steeds comfortabel en op hun gemak voelen. Met het broekje van Upsa! kun je lekker fietsen in de wind, dansen, het maakt niet uit of je jurk opwaait want je hebt er een tof broekje onderaan. En je kent het vast wel, je ploft lekker neer aan het strand en dan denk je er pas aan dat je een rokje aan hebt: dus: beentjes netjes naast elkaar. Maar dat zit niet zo lekker. Als je Upsa! aan hebt dan hoef je daar niet op te letten. Ga erbij zitten zoals jij lekker vindt.

Zichtbare randjes van ondergoed

Als je een jurk of jumpsuit aan hebt, zie je soms de randen van je slipje erdoor. Heel zonde. Maar als je een broekje van Upsa! onder je jurk aantrekt dan kan dat ook zonder ondergoed. Je ziet dan geen randen meer.

Schurende benen of dijen

Heel veel vrouwen hebben last van schurende benen of schurende dijen. Jurkjes met wat warmer weer dragen is dan niet fijn: je benen schuren kapot. Je kunt dan wel een panty aantrekken, maar dat zit niet fijn. Door de lange pijpjes helpt het broekje ook tegen schurende benen of schurende dijen.  De broekjes zijn niet corrigerend en knellen niet.

Tips en feedback

We zijn continue in ontwikkeling en ook erg benieuwd naar jullie ervaringen met Upsa! Heb je tips, welke problemen liep/loop je tegenaan? info@upsa.nl of plaats je comments op Facebook