Verzendinformatie

 Upsa! verzendt alle bestellingen binnen Nederland met de standaardservice van Post.nl, wij vragen hiervoor een bijdrage van €1,95.  Het pakketje past meestal door de brievenbus, is dat niet het geval dan wordt het als pakketje verstuurd.  Voor Belgie en Duitsland rekenen we een bijdrage van €3,95 .

Verzekerd versturen: € 8,15 (voor verzendingen binnen Nederland) Als je je pakketje aangetekend en dus verzekerd wilt versturen dan is dat mogelijk, het kost je dan €8,15 . Je pakketje kun je online via track & trace code volgen. Deze code ontvang je per mail nadat je pakket verzonden is.Het pakketje is verzekerd tot op het moment dat er getekend is voor ontvangst. Als je je pakket normaal wilt laten versturen dan is het €1,95.

Duur verzendtijd Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling is goedgekeurd en het bezorg-/factuuradres is geverifieerd. Wij streven ernaar om de bestelling binnen 2 werkdagen te versturen. Je ontvangt een e-mail wanneer je bestelling verzonden is, reken vanaf dat moment maximaal 2 werkdagen voordat je je bestelling in huis hebt. Mocht je bestelling dan nog niet binnen zijn, neem dan contact op met de klantenservice via info@upsa.nl

Verzendkosten

Verzendkeuze Locaties Verzending Kosten
Standaard Nederland 1-3 dagen
Maandag – zaterdag
€1,95
Verzekerde zending Nederland 1-3 dagen
Maandag – zaterdag
€8.15
Verzending Buitenland België, Duitsland 3-5 dagen
Maandag – vrijdag
€3.95